Tzatziki med græsk yoghurt

Printer venlig version
Tzatziki med græsk yoghurt

Beskrivelse

Denne opskrift på tzatziki med græsk yoghurt minder meget om klassisk græsk tzatziki. Der er dog et par små forskelle. Den vigtigste er at denne opskrift ikke indeholder eddike. Den er derfor mindre syrlig og af samme årsag mere børnevenlig.

Denne tzatziki med græsk yoghurt er ligesom det meste mad fra Grækenland utrolig let at lave. God fornøjelse!

Ingredienser

1 Agurk
3fedHvidløg
500mlGræsk yoghurt
1tskOlivenolie
1hndfDild (finthakket)
1drysSalt og friskkværnet peber (valgfrit, efter smag)
Til
Personer
Tilberedningstid20 minutter

Fremgangsmåde

1. Skræl agurken, fjern frøene og skær den i meget små strimler. du kan også vælge at rive den.

2. Læg agurkestykkerne i et dørslag og lad dem dryppe af i et kvarters tid.

3. Pres det sidste overskydende vand ud af agurken i dørsalget

4. Pres hvidløget og hak dilden fint.

5. Bland agurk, hvidløg, yoghurt, dild og olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber (valgfrit).

6. Opbevar tzatziki'en tildækket i køleskabet til den skal serveres.

Nogen der ved hvor længe

Nogen der ved hvor længe græsk yoghurt kan holde sig efter åbning ?

selvfølgelig i køleskab :-)

mvh Susanne 

Udgiv indhold